Fusion Contact Illustratie Header

Contact

We staan voor u klaar

Ons enthousiaste en behulpzame team staat graag voor u klaar. Neem tijdens kantooruren gerust contact op met een van onze professionals. Zij stellen zich graag even kort aan u voor zodat u precies weet bij wie u het beste terecht kunt. Stuur gerust een e-mail of bel eventjes op, we horen graag van u.

Een prettige dag verder.

Hans van de Mortel

Laadinfra specialist

Hans is project- en teamleider van Fusion®. Naast operationele en strategische aansturing van zijn zelfstandig werkend team, is Hans specialist op het gebied van laadinfra en weet hij alles over de Fieldmaster DC. Hij heeft een goede kennis en jarenlang ervaring met energie distributie systemen. Hij staat met beide benen in het werkveld, geeft ondersteuning bij de afdeling verkoop, is de technische vraagbaak in ons midden en houdt zich bezig met de realisatie van de Fusion® producten. Neem gerust contact met Hans op.

Contact Hans van den Mortel

Alex Hagen

Laadinfra specialist

Alex kan met zijn praktische GWW-ervaring goed advies geven over wat wél en niet werkt op de bouwplaats. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van laadpleinen is hij de spil tussen diverse betrokkenen. Een gedegen gesprekspartner die zich ook nog bezig houdt met de verkoop van onze Fusion producten. Neem gerust contact met Alex op.

Contact Alex Hagen

Chris Sulkers

Business developer

Chris kan u alles vertellen over onze Fieldmasters en de toepassing ervan. Zijn specialisme ligt bij de Fieldmaster AC, hiervan is hij de product owner. Op strategisch vlak is Chris eveneens in de weer en hij houdt zich verder bezig met de ontwikkelingen in het kader van subsidies. Neem gerust contact met Chris op.

Contact Chris Sulkers

Berend Buil

Business developer

Berend is verantwoordelijk voor business development en sales bij Fusion. Naast directe sales is hij betrokken bij de strategische uitbreiding van de range aan producten en is hij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Berend houdt ervan om bedrijven bij elkaar te krijgen en win-win situaties te creëren. Neem gerust contact met Berend op.

Contact Berend Buis

Theo Jansen

Projectmanager

Theo Jansen is onze Projectmanager, verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten binnen ons Fusion® productenpakket met een specifieke expertise in batterijsystemen. Met een passie voor uitdagende projecten voelt Theo zich comfortabel in complexe projecten. Hij zorgt voor een efficiënte uitvoering, waarbij hij tevens kennis heeft van netcongestie en laadoplossingen, wat essentieel is voor het succes van onze projecten.